نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت محرومیت‌زدایی در مناطق روستایی استان، از کلنگ‌زنی مسکن اقشار کم‌درآمد و تسریع در بازنگری طرح‌های هادی به‌عنوان اولویت‌های اصلی مسئولان در سفر اخیر خبر داد.

نبی الله محمدی

به گزارش خانه ملت، جلسه‌ای با حضور نبی‌اله محمدی نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی‌نژاد رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و نماینده ولی فقیه در این نهاد، آقای صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور و استاندار زنجان به همراه معاونین وی برگزار شد.

این نشست با هدف تسریع در روند محرومیت‌زدایی مناطق روستایی استان تشکیل شد و در آن موضوعات کلیدی همچون بازنگری طرح‌های هادی روستاها، مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی، پیگیری اجرای پروژه‌های مسکن روستایی، تخصیص قیر رایگان و استقرار سیستم تهاتری برای مناطق روستایی مورد بررسی قرار گرفت.

محمدی در این جلسه با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی، گفت: «توجه ویژه به مناطق روستایی و ارتقای کیفیت زندگی روستاییان باید در اولویت برنامه‌های مسئولان قرار گیرد.

در ادامه سفر، کلنگ‌زنی مسکن اقشار کم‌درآمد روستایی به‌عنوان گامی مهم در بهبود زیرساخت‌ها و فراهم‌سازی زمینه توسعه پایدار در دستور کار قرار گرفت./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار